Gårdagen var awesome

Allmänt - Kommentarer (2)
2012-03-04 @ 18:17:59

Jajemen;D rubriken säger allt. Gårdagen var sjukt rolig, var ju på Rockabilly med Sandra och Lars. Först så vare Pepita Slappers som spelade och dom är sjukt bra ;) sen vare ett rockabilly band från England, Jets dom va också sjukt bra men lite väl hög musik. Så idag är jag typ lite döv. HAHA, vi var typ hemma vid halv 3 inatt men somnade inte förens vid typ 4, halv 5. Var as kallt inne och imorse när vi vaknade var det bara 17 grader inne. Och det är riktigt kallt:P Har varit trött hela dagen så det börjar kännas bra att det snart är dags för sängen.
Imorrn blir det stan och shoppa lite. Typ kläder, ska även köpa säsong 1 av Glee :D haha , men nu ska jag rita och vara social med kusinen :) hare gött

bild från igår tagen av Sandra :)2 kommentarer
Postat av: joanna-livet med Aspergers syndrom!

Hej! Jag heter Joanna och är 24 år och när jag blev 14 år så fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda trots bakgrund.

Så kolla gärna in min blogg:)

Ps. Du kanske tom vill göra ett bloglovinbyte?:)

Ps. kör även dagens blogg där du har chansen att bli länkad inför mina 400-600 unika läsare dag och fler andra tävlingar med fina priser så passa på att anmäl dej:)

2012-03-04 - 18:22:54 | URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: joanna-livet med Aspergers syndrom!

svar: säg till när du har lagt till mej så lägger jag till dej:)

2012-03-04 - 19:42:33 | URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: